19 Oktober.

Hejhej i mörkret där!

Asså när ja gick av bussen i morse te skolan så vare fan mörkt ute:O!! Asså inte nuu, lägg av vill inte ha mörker och kallt :( vill ha sommar hela året om! Men ska väl inte klaga.. om en månad åker man ju te Spanien så :P.. hehe. Det är inte förens nu man verkligen börjat fatta att snart åker vi.. liksom för ett år sen fick ja reda på att de va möjligt att jakunde åka:S tiden går snabbt! Sen imorgon om en månad har ja och älskling vart tsms i ett år:O:D<3 helt underbart! :)<3
Sen så kanske de kmr snö imorgon oxå :/ hoppas ja verkligen inte på!!!! som sagt inte nu asså, de e för tidigt.. snälla inte nu!
Iallafall nu sitter ja och har religon, alltid lika kul.. elr inte fattar fan inte va han babblar om xD ena sekunden börjar han me kristendom och sen när man är me på de så babblar han om judendom :s .. konstiiiigt!
sen ett plus i kanten på de här så slutar vi tjugo i tolv me.. KUL elr inte.
Och sen har vi en två timmars samhälls lektion me:( fy för tisdagar asso! men men bara och bita ihop och köra på! Skrev hotell prov i morse oxå och fifan va ja skrev xd fick fan as ont i handen! Men hoppas på ett G ialf:)
Sen igår skrev ja samhällsprov me, men de kan vi diskutera om hur de går senare, för de har ja ingen aning om hur de gick! får se helt enkelt, svara på nästan allt ialf;)
Sen red ja Dacke igår me, red i skogen och gallopperade! Va svinkul! Har inte kunnat rida så mkt i skogen nu eftersom älgjakten börjat. Men igår vågade ja mig ut ialf fast me reflextäcke på:L! hehe!
idag ska ja ut och rida idag me! Fast inte riktigt bestämmt mig vart ja ska rida än:) får se va ja känner för sen helt enkelt! och sen att de inte blir för mörkt ute slutar ju sent idag:/... Men blire de så fåre bli paddock helt enkelt:) får see som sagt!
Jaja sen får ja se vad som händer idag :) nu ska vi få börja jobba med nått här.. kanske bäst att man är me i svängarna lite och gör liite nytta ;)
Hörrs säkert sen!

Pussheej<3


Sommar skulle inte vara helt fel!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0