13 Oktober.

Helluu=)

Sitter och har Hotell, har redan haft svenska och religon.
Har projekt och företagande sen och efter de slutar ja! Gött, kvart i tre slutar ja sen ska ja med Jessie och handla och sen gå till bussen:)
Idag kmr Carolina så ska inte rida idag. Hoppade igår me:D superkuul! Älskling va ridlärare;) haha han va så duktig så:) Sen sov älskling hos mig igen:') som han gjort hela veckan :P hihi myys!
Får se vad ja ska göra idag efter skolan, blir nog och plugga lite till prov som ja har nästa vecka.. Har hotell och samhällsprov.. jätte kul.. ska plugga massa i helgen oxå för samhällsprovet är på måndag så måste plugga i helgen :( fyfan, sånt borde man inte få göra.. lägga prov så man måste plugga i helgen.. sen är hotellprovet på tisdag så fullt upp blire :) suck...
Men ska ialf vara hemma hela helgen har ja bestämmt.
Imorgon börjar ja halv ett igen oxå:D de gjorde hela veckan mycket bättre:L får se om ja går te skolan imorgon, beror på lite vad vi gör.. vi har bara en lektion imorn och de e projekt och företagande och vi ligger före alla i de så känns lite onödigt och komma till EN lektion som man bara sitter av liksom.. då är ja hellre hemma och softar:L!
Men men vi får se.. bestämmer mig inte nu direkt.
Nu ska ja plugga lite ;) hehe. ha de niice

Pussheej<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0