Fuerteventura here we are:D

Hejsan alla sötnosar där hemma!

Nu är vi äntligen här i fuertaventura och det är 25-30 gerader ute och solen skiner och det är helt underbart!
Kan börja från början nu då, vi kom till fuerteventuras flygplats vid ett tiden i lördags, tog taxi och åkte till hotellet så vi fick nycklarna till våran lägenhet! Den är väldigt fin och har stooor balkong och fina rum! Men som sagt det är student lägenheter så lite små trasigt äre allt ;) hehe! men annars duger det helt klart!
Första kvällen vi va där drog vi så klart ut och drack och ja säger då de, fyfaaan va nice de är oh bara gå in på supermarket och köpa sig en liter bacardi brezer för 50 spänn dra hem och sätta sig ute på balkongen i solen och dricka! GÖÖÖTT!
ialf så va vi ute och ja hade verkligen inte med mig några pengar alls, men fick ändå tre drinkar och två shottar grattis, för bara man är på ens bar och sitter och dricker så skiter dom i om man har betalat den eller inte för bara om man sitter där så är dom nöjda! hahah verkligen inte som i Sverige!
Sen efter att vi kommit hem sent så gick vi och la oss och sten somna, sen på söndagen igår asså så yra vi runt på hela ön kändes de som.. shiiit va fel vi kom xD haha yra runt som fyra höns verkligen.,. men till slut hitta vi hem och tillbaka så nu kan vi vägen. Sen på kvällen typ skulle vi dra till Hotellet där vi ska jobba på igen och kolla läget och käka kvällsmat, vi får buffe varje dag så det är soft! inte likadan mat som i sverige men de duger verkligen! kul och testa på nått nytt :)
Men ialf så träffade vi lite nya människor som oxå kom från andra ställen och skulle jobba här, Peter och Gary hette dom vi började prata med och blev polare me:) verkligen as skjyssta! Så dom visade oss och så.
Sen när vi skulle hem så gick vi och så hängde Gary med oss och spelade kort typ hela kvällen och bara chilla! De va nice, sen drog Camilla och Richard och Gary ut men inte ja och Emilia för vi skulle jobba idag egenteligen, men nu sitter vi här utanför hotel Atlantis och ska gå te starnden och sola tänkte vi.
Vi hade möte med Elias imorse och fick skriva på papper och fick arbetstider osv så imorgon klocken halv 8 ska vi börja och jobba! KUL=) SÅ idag blev vi lediga så vi har typ solat, badat lite vid poolen och så:) Va nyss och käka lunch med! Jaa de e vad vi vart med om ÄN så länge :P hehe kommer skriva mera, i Promise!
De kommer bli tuffa men roliga veckor här tror jag, de e gula klänningar och blus som gäller på städ här nere ;) sexigt !! haha xD
Aja lägger ut några bilder bara, de går inte så snabbt tyvärr och ladda upp så få bli några!
Ha de underbart så hörs vi av snart igen!
PUSS PÅ MIN JOAKIM OXÅ!! <3

Pussheej<3


Utsikten från vårat hotellrum :) poolen är niice!

I en vanlig mataffär ;) SOFT! snälla kan inte sverige vara så här? :D

hotellet vi ska jobba på, väldigt fint!

första ute kvällen:)


Kommentarer
Postat av: camilla

härligt ni har det ta det lugnt bara kram från mamma

2010-11-23 @ 13:40:24
Postat av: camilla

njut här är det snöstorm och elen bara går hela tiden fy fan säger jag

2010-11-23 @ 15:35:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0