30 Maj.. Hela släkten i huset.

Hej .

Jaa idag hare varit full rulle.
Igår kom Freja, de va mysigt som fan! Saknat henne . Vi hade en nice kväll och natt tesammans ;D sen idag kom först farfar på besök, har inte sett honom sen ja va en liten bebis typ . men han och mamma skulle åka till pappa och hälsa på honom oså:) och han har fått svar på sina prover nu, han har TBE och ska på något nu i veckan och kolla upp de och eventuellt ta nya prover igen kanske ? sen ska han förhoppningsvis hem :))!!
Ialf sen efter att freja och ja klätt på oss och hälsat på farfar så kom Jens, Veronice, Cornelia, Selma och Klara :D! Ingen utav oss hade träffat Klara innan, för vi har inte haft tid så då fick man se henne för första gången :D hon va så söööt så Freja och ja har bestämmt att vi ska ha barn nu :L och jocke gick ju med på att vara pappa te båda två oxå så de blir nog fint xD haha!
Så hela dagen ialf gick ut på oh passa ungar och hundar, farfar hade med sig sin terrier:)
Både Cornelia och Selma red :P selma hoppa minsann upp och tog sig en sväng, trodde ja inte hon skulle våga men de gjorde hon allt ! hehe. Men ialf så hare varit och vart med alla små ungar hela dan, och de e så skönt säger ja bara när dom ska sova efter maten en stund för att orka med hela dagen, och när selma gjorde de, passa freja och ja helt klart på och sova oxå, vi piss trötta :P haha!
sen åkte alla hem till slut och då duschade ja och nu sitter jai min säng och ska inte göra någoting mera idag :L
prata med älskling såklart :) . saknar dig massor <3 vill ha min myssis hos mig jämt! älskar dej<3


Pussheej<3


Lilla söta Klara :)<3


Och lilla Selma plutt:) <3


och sen stora Cornelia :)<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0