20 April.

Hejsan :D

Idag hare hänt en heel del kan ja ju säga! Började ju med att ja fick  ett sms i morse om att vi har fått en till kusinvitamiin:D!! En till tjej blev det oxå:) Kulkul!
Sen så firade vi Tilda lite på morgonen med present och frukost på sängen, hon fick ju redan den största presenten igår :) så dom åkte till delfinariummet iförmiddags så hon fick klappa och mysa med delfinerna som hon alltid drömmt om sen hon typ va 7 år:) så hon va jätte glad idag när jag kom hem från skolan, ja kanske inte va den gladaste eftersom skoldagen söög som fan idag!! Usch va ja vill ta studenten och sticka ifrån den där skolan!! fy.
Skrev ialf hotell provet idag och gjorde klart idrottsteoris uppgiften, så lite skit har man väl gjort ialf. Känner sig inte så motiverad längre,. sen igår redovisade ja oxå om röda korset som ja missa förra veckan.
Så nu har ja Branchengelska provet kvar, kompletera ett svenskaprov, skriva klart DDD novellen, sen en till redovisning i guidetekniken om grekland, sen ska ett hotellarbete vara inlämnat oxå och sen äre ett till Branchengelska test. De är de ja vet just nu som måste göras men har ju rätt lång tid på mig så de fixar sig nog.
Men fyfan va jobbigt allt känns för tillfället.. Men men, ja hoppas ja klarar de.
Saknar min underbara bästa pojkvän oxå:( vill ha honom hos mej jämt! När ja är med dej bubbie är allt så jävla bra och du får mig och må helt underbart! Ja älskar dej mer än mest<3 Hoppas vi ses snart <3
Nae nu kom mormor så nu ska ja ner och hälsa på henne och sen ska vi gardera smörgåstårtan vi ska käka sen :) så ha de bra!
Pussheej<3




Visserligen är bilden tagen för drygt ett år sen men de va ialf förra årets present ;)
Grattis på dej lillesyrran ialf:) Hoppas du blev gla för dina presenter<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0